Їж, скільки хочеш.

Наш фірмовий рецепт - м'ясо, сіль, вогонь і багато справжньої бразильської пристрасті! У Grill do Brasil, ми використовуємо м'ясо високої якості і готуємо виключно на деревному вугіллі. На великі вертіла нанизані найрізноманітніші м'ясні делікатеси: бараняча нога, Алькатра і Піканья (телятина), традиційний шашлик з Алькатри, свинина в пармезані, свинячі і телячі реберця, домашні ковбаси, соковиті курячі ніжки і курячі сердечка, куряча грудинка в беконі. Гаучо шеф-кухарі вміло смажать кожен вид м'яса, повільно обертаючи вертіла, зберігаючи соковитість кожного шматочка. Обов'язково наші Гаучо запропонують вам ананас, овочі і часниковий хліб, які вони теж готують на грилі. 

У вихідні дні ви насолодитеся ще і восьминогами з гриля, а в плаваючі РИБНІ ДНІ ви зможете спробувати вдосталь: рибу, яку теж готуємо на відкритому вогні.